Alacahöyük’e hayran kaldılar
banner135

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Batı Karadeniz Bölge Toplantısı ve "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar" Söyleşisi, Samsun, Düzce, Bartın, Tokat, Kastamonu ve Amasya illeri TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanları ve İcra Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. İkinci gün etkinliğinde ise Çorum'un tarihi yerlerinin tanıtımı yapılarak bölge başkanları ve konuşmacı konuklar eşliğinde Çorum turizmi vurgulandı. Alacahöyük ve Boğazkale ören yerleri ziyaretiyle birlikte bölge turizmi hakkında bilgiler verildi.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Kadın Girişimciler İl Kurulu, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi işbirliği ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Girişimcilik Ekosisteminin Desteklenmesi Sonuç Odaklı Programı kapsamında ‘Kadın istihdamını ve girişimciliğini desteklemek amacıyla "Dijitalleşen Dünyada Markalaşan Kadınlar - Girişimcilik Söyleşisi" gerçekleştirildi.

Söyleşi, başarılı kadın girişimcileri ve bölgemizin TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlarını ve üyelerini bir araya getirerek, girişimcilik dünyasında öne çıkan kadınların başarı hikayeleri ve deneyimleri katılımcılarla paylaşılmasını sağladı. 
Konuşmacı olarak Gliparis Kurucusu Öznur Alkan, KEDV Gıda Mühendisi ve Süt ve Süt Ürünleri Eksperi Nurper Özcan ve İyimser Abla Kurucu Ortağı Aysel Şairoğlu katılım sağladı.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaAlacahöyük
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.