Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’dan Alaca ziyareti
banner135

Kaymakam Tok ile ilçedeki çalışmalar hakkında bir süre görüşen Kayrıcı, daha sonra Alaca Belediyesi’ne ziyarette bulundu. Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Başkan Yardımcısı Oktay Yelkuvan ve beraberindekiler ile görüşen Milletvekili Kayrıcı, STK temsilcileri ve muhtarlarla da bir araya geldi. Alaca’nın sorunlarını ve yapılması gereken çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, tüm ilçelerdeki çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi. 

Milletvekili Kayrıcı’nın ziyaretinde MHP Çorum İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Serdar Avcu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik, MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru, Alaca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İlçe Başkanı Ramazan Demiralan, MHP Alaca İl Genel Meclis Üyeleri Bülent Özdemir, Tuncay Okur ve çok sayıda partili de katıldı. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.