CHP Alaca Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Türk'ten Cumhurbaşkanı'na yönelik hakaretlere kınama 
banner135

Türk, açıklamasında, "Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'na yapılan hakaret, ailesine yapılan hakaret, tüm partimize ve bizlere yapılmış sayarız. Hangi parti olursa olsun, ülkenin çoğunluğunun seçtiği Sayın Cumhurbaşkanımıza kimse hakaret edemez, ettirmeyiz. A partisi olabilir, B partisi olabilir, ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanıdır. Eleştirilir, doğru yanlış konuşulur ama asla kimse terbiyesizlik yapamaz. Diğer parti başkanlarına da yapılmaz, bu edepsizliği kınıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Türk, açıklamasında partiler üstü bir duruş sergileyerek, Cumhurbaşkanına yapılan hakaretin sadece Cumhurbaşkanı'na değil, tüm Türkiye'ye ve demokrasiye yönelik bir saldırı olduğunu vurguladı. Ayrıca, farklı siyasi görüşlere sahip kişiler arasındaki dilin her zaman saygı çerçevesinde olması gerektiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.