"Alaca'nın sorunlarını omuz omuza çözeceğiz"
banner135

Milliyetçi Hareket Partisi Alaca Belediye Başkan Aday Adayı, eski MHP İlçe Başkanı Sacit Kağızman, Alaca Lider Gazetesini ziyaret etti.

Kağızman, Yazı İşleri Müdürü Arap Kurt ile görüşerek gelişen siyasi olayları ve ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

33 yıldır Alaca merkezli ticaret hayatı bulunan Kağızman, her konuya vakıf olduğunu, ilçe sorunlarını iyi bildiklerini ve çözüm üreten kişiliği ile belediye başkanlığına talip olduğunu bildirdi.

Alaca'yı aydınlık geleceğe hazırlamak için elbirliği ile çalışacaklarının altını çizen Kağızman, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek tüm sorunların üstesinden geleceklerini kaydetti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.