Modernizasyon çalışmaları başladı
banner135

İlk olarak Ankara Caddesi TOKİ Konutları önünden başlatılan alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında cadde kenarlarında bulunan ve zamanla özelliğini kaybeden kaldırımlar yerinden sökülmeye başlandı. Alaca Belediyesi ekiplerinin hummalı ve titiz çalışmaları ile sökülen kaldırımların yerine zaman kaybedilmeden daha kullanılışlı ve modern kaldırımlar yapılacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ankara Caddesi’nde yol yenileme çalışmalarına başlanacak ve eskiyen yol sıcak asfalt ile kaplanacak.

BAŞKAN ARSLAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, Ankara Caddesine giderek şehir girişleri modernizasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Arslan, göreve talip oldukları dönemde Alaca Şehir girişleri ile ilgili vatandaşlardan şikayetler aldıklarını belirterek, göreve geldikten sonra şehir girişlerinde eskiyen yol ve kaldırımların yenilenmesi için titiz bir çalışma başlattıklarını söyledi. Çalışmalara ilk etapta Ankara Caddesinde başladıklarını aktaran Arslan, şehir girişlerinin diğer il ve ilçelerde olduğu gibi ilçemizin Alaca’da da önem arz eden noktalar olduğunu, bu kapsamda Ankara Caddesinin ardından Yozgat Caddesinde de yol yenileme çalışmaları yapacaklarını sözlerine ekledi.  Şehir girişlerine sıcak asfalt Alaca şehir girişleri modernizasyon çalışmaları kapsamında Ankara ve Yozgat Caddeleri yeniden sıcak asfalt ile kaplanacak. Alaca Belediyesi tarafından başlatılan şehir girişleri modernizasyon çalışmaları kapsamında kaldırımlar yenileniyor. Kaldırım yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından şehir girişlerinde bozulan yollar sıcak asfalt ile kaplanacak ve şehir girişleri modern ve daha konforlu bir yapıya kavuşacak. 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaAlaca Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.