İlk Genel Kurulu yapıldı: Osman Çiftçi başkan seçildi
banner135

Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen genel kurula; Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, AK Parti Alaca İlçe Başkanı Mücahit Gürsoy MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru, Alaca Esnaf Odası Başkanı İsmail Ataç, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, muhtar ve davetliler katıldı. Muhtarların yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda; yapılan seçim sonucunda Dernek Başkanlığı’na Osman Çiftçi yeniden seçildi.

Osman Çiftçi, yaptığı konuşmada derneğin amaçları doğrultusunda birlik ve dayanışma içinde çalışacaklarını belirterek, kendisine duyulan güvenden dolayı tüm muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği’nin bundan sonraki süreçte, köy ve mahallelerin sorunlarını daha güçlü bir şekilde dile getireceğini vurgulayan Çiftçi, dernek olarak Alaca’nın gelişip kalkınması için ellerinden gelen çaba ve gayreti göstereceklerini sözlerine ekledi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.