Fatih Arslan’dan KOSGEB Girişimcilik Destekleri Tanıtım Programı’na davet
banner135

Arslan, etkinliğin 19 Eylül 2024 Perşembe günü saat 14.00’de Alaca Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirileceğini söyledi. Fatih Arslan, yeni iş yeri açmak isteyen veya üç yıla kadar işletmesi olan girişimcilerin, KOSGEB uzmanları tarafından verilecek olan tanıtım programında yer almalarının büyük bir fırsat olduğunu vurguladı. Bu etkinlik, girişimcilere KOSGEB’in sunduğu yeni ve güncellenmiş destekler hakkında detaylı bilgi sağlayacak.

Fatih Arslan’dan Girişimcilere Çağrı

Fatih Arslan, yaptığı açıklamada, girişimcilik dünyasında başarılı olmanın anahtarının doğru bilgi ve kaynaklara erişim olduğunu belirterek şunları söyledi:
“KOSGEB’in güncellenen destekleri, yeni iş kurmak isteyen ya da işletmesini büyütmeyi hedefleyen girişimciler için büyük fırsatlar sunuyor. Tüm girişimcilerimizi bu programdan faydalanmaya davet ediyorum.”

Kimler Katılmalı?

Yeni bir iş kurmayı planlayan girişimciler, Üç yıla kadar işletme sahibi olan kişiler Bu program, girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmeleri ve mevcut işletmelerini geliştirmeleri için KOSGEB’in sunduğu güncel destek paketlerini tanıtacak. KOSGEB uzmanları, katılımcılara iş dünyasında başarılı olma yolunda rehberlik edecek.

Daha Fazla Bilgi İçin

Fatih Arslan, etkinliğe katılım ve detaylı bilgi almak isteyenlerin www.alacatso.org.tr adresini ziyaret etmelerini önerdi.


 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.