Dereyazıcı, bayramda şenlenecek
banner135

Köy Muhtarlığı ve Dernek Başkanlığı tarafından organize edilen şenliğe çok sayıda yerel sanatçı katılacak.Dereyazıcı Köyü Dernek Başkanı H. Uğur Yağmur tarafından düzenlenen ve Köy Muhtarı Turabi Aygün’ün de destek verdiği şenlikte yerel sanatçılardan; Ercan Aygün, Eren Aygün, Onur Sucu, Dinçer Şimşek, İsmail Aslan, Caner Ercan, Sinan Topal ve Hakan Katı’nın sunumları yer alacak.

Tertip Komitesi ise; H. Uğur Yağmur, Turabi Aygün, Selami Aygün, Feyzullah Aygün, Coşkun Atmaca, Ceyhun Gürsel Karakuş, Eren Üzüm ve Deniz Dumanlı’dan oluşuyor. Bu arada köy halkı, şenlik alanını temizleyerek, böcek, sinek ve diğer haşerelere karşı ilaçladı. Dernek Başkanı Yağmur, tüm Çorum halkını şenlik programına davet etti. 


 

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.