Başarılı Fizyoterapist Zahide Yetiş’in programına konuk oldu
banner135

Mamak Belediyesi Başkan Danışmanı İsmail Gençkurt'un oğlu Mahmut Gençkurt Zahide Yetiş'in programına konuk oldu. Çorum Fizyomg Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Danışmanlık Merkezi sahibi Fizyoterapist Mahmut Gençkurt, Zahide Yetiş ile Yeniden Başlamak programına konuk oldu. 

Programda bel ve boyun fıtığı tedavileri konusunda izleyenler bilgilendirildi. Ağrısız Yaşam sloganıyla Çorumlulara hizmet veren Fizyomg Fizyoterapi ve Sağlıklı Yaşam Danışmanlık Merkezi'nde ; Bel ve boyun fıtığı , omuz ve sırt , diz ağrıları , eklem kireçlenmesi , sinir sıkışması , fibromiyalji, boyun düzleşmesi , epikondilit ile manuel terapi ve gtos terapiyle tek seansa kadar hızlı çözümler sunuluyor . 0 (541) 819 82 19 Yunus19 AVM 1. Kat Çorum (Tuzcular Kavşağı Civarı) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.