Alaca TSO Başkanı Şirin’den Alaca Kaymakamı Aytemür’e plaket
banner135

3 yıldır Alaca’da Kaymakamlık görevini sürdüren Hicabi Aytemür Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçe kaymakamlığına tayin olması sebebi ile veda ziyareti çerçevesinde Alaca TSO Başkanı Günser Şirin’i ziyaret etti.

Veda ziyareti için kendisine teşekkür eden ve plaket takdim eden Şirin, “Üç yıldır ilçemizde görev yapan kaymakamımız Hicabi Aytemür devletine ve milletine hizmet için çıkmış olduğu bu yolda üç yıl birlikte çalışma imkanımız oldu. Kendisinin çalışma azmi, insan odaklı duruşu ve proje bazlı çalışmaları;  Resmi ve özel tüm kurum ve kuruluşları ile uyumlu çalışması, devlet ile halkı birbirine yakınlaştırması, farklı toplum kesimlerini kaynaştırması, ekonomik ve fiziki gelişmenin yanı sıra sosyal ve kültürel dokuyu güçlendirmesi, İlçede sevgi, saygı ve güven ortamını geliştirmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılar diliyorum’ dedi.
Veda ziyaretinde Kaymakam Hicabi Aytemür, ‘Görev yaptığım süre içerisinde; ne zaman ihtiyacımız olsa hep yanımızda olan Günser Başkan’a teşekkür ederim.’ dedi.

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.