Alaca Kapalı Pazar Yeri’nin çehresi değişti
banner135

Alaca’nın en büyük pazarı olan Cuma Pazarı’nın kurulduğu,  ve acil toplanma alanı olarak'da kullanılan Kapalı Pazar Yerinde belediye tarafindan yenileme çalışmaları başlatıldı. Alaca Belediyesi Pazarcı esnafı ve vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmaları için yapılan çalışmalara hız verdi. Kapalı Pazar Yeri’nin giriş bölümüne zabıta noktası bulunuyor. Alan içerisindeki güvenlik tedbirleri arttırılarak var olan güvenlik kameralarına ek yapilarak, 24 saat kayıt alınır konuma getirildi. Kapalı Pazar Yeri’nde bulunan umumi tuvaletler yenilendi,  giriş-çıkış kapıları ve duvarlarda boyama işlemleri gerçekleştirildi.

"Esnaf ve vatandaşlarımızın hizmetindeyiz”

Belediye Başkanı Şerif Arslan, Kapalı Pazar Yeri’nde yapılan yenileme çalışmalarına ilişkin, “Pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın sağlıklı şartlarda alışverişlerini yapabilmeleri en önemli önceliğimiz. Bu doğrultuda Kapalı Pazar Yerimizde bakım onarım ve yenileme çalışmalarımıza başladık. Kapalı Pazar Yeri ilçemizin en hayati noktalarından biri. Cuma günü adeta iğne atsanız yere düşmeyecek bu alanda, zamana ve kullanıma bağlı tadilat isteyen yerler vardı. Ekiplerimiz ivedilikle buralarla ilgilendi. Halk sağlığı açısından en önemli alanların başında gelen umumi tuvaletler baştan aşağı yenilendi. Tuvaletler ve çevre duvarlar boyandı. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerinin anında yerine getirilebilmesi için alanda bir zabıta noktası bulunduruyoruz. Öte yandan güvenlik tedbirleri doğrultusunda içerideki kamera sayılarımızı arttırdık,  Çatıda akıntı yapan yerlerin saçlarını yenileriyle değiştirdik Birkaç küçük işlem daha kaldı. Sonrasında Kapalı Pazar Yerimiz yenilenmiş şekilde hizmet vermeye devam edecek. Esnaf ve vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz” ifadelerine yer verdi.

İHA

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaPazar Yeri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.