Alaca'da bayram birlik ve beraberliğe vesile oldu
banner135

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca düzenlenen Bayramlaşma programı 75. Yıl Şehitler ve Gaziler Parkında gerçekleştirildi. Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Mahalle ve köy Muhtarları, Daire Amirleri ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

GAZİLERLE BAYRAMLAŞTILAR

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan ve İlçe Jandarma Komutanı Uğur Gürsoy ile birlikte Kore Gazisi Hüseyin Emiroğlu ve Cemal Coşkun’u ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

ALACAHÖYÜK JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ 

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan ve beraberindekiler ile birlikte Alacahöyük Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek Jandarma Karakol Komutanı Salim Sezgin ve jandarma personellerinin bayramını kutladı.

DEVLET HASTANESİ ZİYARET EDİLDİ 

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan ve beraberindekiler ile birlikte Alaca Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlık personelleri ve servislerde yatmakta olan hastaların bayramını kutladı.

İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARET EDİLDİ 

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan ve beraberindekiler ile birlikte Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek Emniyet Müdürü Anıl Kırıkçı ve Emniyet personellerinin bayramını kutladı.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan ve beraberindekiler ile birlikte Alaca İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Uğur Gürsoy ve Jandarma personellerinin bayramını kutladı. 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaKurban Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.