15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerle kutlandı
banner135

Zile Caddesi'nden Cumhuriyet Meydanı'na gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başlayan program, Saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve akabinde ise Kaymakam Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Şerif Arslan'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla devam etti. Programda 15 Temmuz belgeseli izlenirken, Sala Oratoryosu, Dursun Ali Erzincanlı'nın Otuz Kuş Şiiri, Kaside Grubu, Kahramanlık Türküleri, dualar ve salalar ile program son buldu. Belediyemiz ise programa katılan tüm vatandaşlara çay ve çeşitli ikramlarda bulundu. 

Programa Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Şerif Arslan, Cumhuriyet Savcısı Burak Köş, daire amirleri, 15 Temmuz Gazileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
çorumAlaca15 Temmuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.