Alaca’da metruk ev alevlere teslim oldu
banner135

Yangın, Denizhan Mahallesi Zübeyde Hanım Sokak’taki bir evde meydana geldi. İddialara göre, çevredeki vatandaşların bir evde yangın çıktığını ihbar etmesi üzerine adrese Alaca Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İki katlı müstakil ahşap evdeki alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına alarak çevresindeki evlere sıçramadan söndürdü. Daha sonra itfaiye ekipleri bir süre daha soğutma çalışması yaptı. 

MAHALLESİ SAKİNLERİ İTFAİYEYE TEŞEKKÜR ETTİ

Mahalle sakinleri; “Yangını görünce hemen aradık. Sağ olsunlar ekipler hemen geldi, kısa sürede müdahale edip söndürdüler ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dediler. 

Diğer yandan yangın çıkan iki katlı ahşap evde kimsenin oturmadığı ve evin atıldı durumda olduğu madde müptelaların girip çıktığı bilgisine ulaşıldı. 
Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaYangınMetruk Ev
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.