Alaca Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi’nde mezuniyet coşkusu
banner135

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak, Şube Müdürü Beytullah Atılgan ile birlikte Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı mezuniyet törenine katıldı. Okul bahçesinde düzenlenen törene okul yöneticileri, öğretmenler, personel, öğrenci velileri ve mezun olan öğrenciler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak ve Okul Müdürü Dursun Uçar'ın konuşmalarının ardından okul birincisi Beyzagül Kaya'nın mezuniyet kütüğüne tabela çakmasıyla program devam etti. Tören kep atmayla sona erdi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Çaylak, “Gayret ve emeklerinden dolayı tüm yönetici öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin bundan sonraki hayatlarında sağlık mutluluk ve başarılarla dolu yıllar geçirmesini temenni ederiz” dedi. 

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.